Welk land kies jij in Afrika?

Bekijk onze reizen  

Weet je niet welke bestemming in Afrika het beste bij je past? Bekijk dan hier ons overzicht van wat je allemaal kunt verwachten als je met ons op reis gaat.

🍷wijn en lekker eten

🥾avontuur

🦁safari’s

⛰️ongerepte natuur

🤝kennismaking met de locals en hun cultuur

🏖️tropische stranden

 

Zuid-Afrika

voyage_en_afrique_du_sud

Kaap de Goede Hoop

Schitterende landschappen, fantastische safari's en ongelofelijke culturele diversiteit en historie. En niet te vergeten heerlijk eten, goede wijnen, hippe restaurants en boetiekhotels. Zuid-Afrika geeft je dat echte vakantiegevoel. Dankzij de goede infrastructuur is het land makkelijk te bereizen. En omdat er verschillende klimaten zijn in verschillende gebieden, kun je het land het hele jaar door bezoeken.

🍷🥾🦁⛰️🤝

 

Namibië

voyage_en_namibie

Namib-Naukluft National Park

Prachtige ongerepte natuur! Laat je overweldigen door de schitterende en unieke landschappen van Namibië. Het is een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers die helemaal willen opgaan in adembenemend mooie landschappen. Namibië is enorm groot, dus je zult veel onderweg zijn. Maar een roadtrip hoort echt bij een reis door dit land en het voordeel is dat je de warmste uren van de dag doorbrengt in een comfortabel voertuig met airco. 

🥾🦁⛰️🤝

 

Botswana

voyage_au_botswana

Safari, safari en nog eens safari! Maak per boot, 4x4 en kano een ongelofelijk mooie reis door het noorden van Botswana en spot bijzondere dieren. En je bent ook nog eens vlak bij de Victoriawatervallen in Zimbabwe. Voor nog meer diversiteit combineren we tijdens onze reizen Botswana en Namibië. Maak een droomreis langs de woestijn, bush en watervallen.

🦁⛰

 

Tanzania

voyage_en_tanzanie

Gezicht op de Kilimanjaro - Bron: Canva

Eindeloze open vlakten vol acacia's, een kudde olifanten en de Kilimanjaro op de achtergrond. Dat is het typische beeld van Afrika dat veel mensen kennen en het is precies wat je kunt verwachten tijdens een safari in Tanzania. In de nationale parken in het noorden van Tanzania kun je schitterende dieren spotten en je safari's zijn perfect te combineren met de relaxte zandstranden van Zanzibar. 

🦁🤝🏖️

 

Kenia

voyage_au_kenya

Vanaf 2023! Net als Zuid-Afrika biedt Kenia enorm veel diversiteit. Van bruisende steden tot indrukwekkende landschappen. Woestijnen, bergketens, bushvelden en de tropische Keniaanse kust. Als je de bush en het strand wilt bezoeken, dan is Kenia voor jou de perfecte bestemming. 

🥾🦁⛰️🤝🏖️

 

Kun je niet kiezen? Neem contact met ons op en wij helpen je de perfecte bestemming te vinden! Of bekijk onze komende reizen en vind een reis die echt bij je past.

Bekijk onze reizen  

Ontvang exclusieve reisaanbiedingen naar de meest unieke bestemmingen in Afrika

Contact

  • Contact
  • ✆ +31 55 808 0369
  • service@africaventura.nl
  • ma - vr | 09.00 - 16.00
  • Ventura TRAVEL Gmbh
  • Lausitzer Str. 31
  • 10999 Berlin, Germany

2022 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH Alle rechten voorbehouden